X סגור תפריט דף הבית אודות מתכונים וטיפים סדנאות גלריות המלצות צור קשר

הכינו תערובת של שמן זית עם שום 

אפשר להוסיף זעטר או כל תבלין אחר על פי טעם אישי :

מלח, פלפל שחור, פפריקה

פרסו את הלחם ומרחו את הפרוסות בשמן המתובל

אפו בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות  15- 25 דקות , עד ליבוש ותחילת השחמה

זמן היבוש תלוי בעובי הפרוסה ובמידת היובש שלה וכמובן בתנור

לפלטת קרוסטיני - צננו את הפרוסות ורגע לפני הארוחה הניחו כפית עגבניות מתובלות או חתיכות סביצ'ה

לקרוטונים - קררו היטב, חתכו לקוביות ואחסנו בצנצנת סגורה . הוסיפו את הקורטונים בסלט או במרק

 

פנייה מהירה

מלאו את הטופס הקצר ואחזור אליכם בהקדם
סדנאות בישול מקצועיות
סדנאות לכל המשפחה
ימי גיבוש לעסקים
אטקרציות וימי כיף
נעשה באהבה ע"י © כל הזכויות שמורות 2018 
ההודעה נשלחה בהצלחה!
נציגנו ישובו אליכם בהקדם, תודה